ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
ترشی هویج و ترب سفید ۴ تا ۶ هفته در یخچال قابل نگهداری است
مواد لازم برای ترشی هویج و ترب سفید :
هویج پوست کنده | ۵ عدد |
ترب سفید بزرگ پوست کنده | ۲ عدد |
شکر | ۱ فنجان (۴ قاشق چایخوری هم اضافه بردارید) |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
سرکه سفید | دو و نیم فنجان |
* آب گرم | ۲ فنجان |
شیشه (برای نگهداری ترشی) | چند عدد |
* آب گرم (به اندازه ای گرم باشد که شکر داخل آن حل شود)
طرز تهیه ترشی هویج و ترب سفید :
هویج و ترب را خرد کنید. اول آنها را از وسط نصف کرده و بعد آنها را از درازا خرد کنید. (مثل تصویر)
ترب
ها و هویج ها را در یک کاسه بزرگ ریخته و ۴ قاشق شکر و دو قاشق نمک را به
آن اضافه کنید. با دستهای تمیزتان آنها را هم بزنید و اینکار را برای ۳
دقیقه ادامه دهید تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند. یکی از ترب ها را
برداشته و خم کنید، اگر بدون شکستن خم شد یعنی آماده است.
ترب ها و هویج ها را در یک ظرف ریخته و نمک و شکر را اضافه کرده و با دست ها هم بزنید تا نرم شوند
حالا هویج و ترب را به یک صافی منتقل کرده و آن را با آب سرد شسته و خوب آبکشی کنید.
هویج و ترب را به یک صافی با آب سرد شسته و آبکشی کنید و درون شیشه بریزید
در یک کاسه یک فنجان شکر، سرکه سفید و آب گرم را مخلوط کنید تا زمانی که شکر حل شود.
یک
شیشه تمیز آماده کرده و مخلوط ترب و هویج را داخل آن بریزید. مایع ترشی را
هم روی آن ریخته و درب شیشه را محکم بسته و آن را داخل یخچال بگذارید.
هویج و ترب را به یک صافی با آب سرد شسته و آبکشی کنید و درون شیشه بریزید
این ترشی باید قبل از مصرف حداقل یک
شب در یخچال بماند، و طعم آن با گذر زمان بهتر می شود. این ترشی ۴ تا ۶
هفته در یخچال قابل نگهداری است.
این ترشی را می توان با غذاهایی مثل هات داگ، سالاد کلم و… یا به تنهایی سرو کرد.