اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آموزش طرز تهیه انواع غذا دسر شربت مربا ترشیجات بستنی کیک شیرینی و نوشیدنی لذیذ و خوشمزه | طرز تهیه ترشی هویج و ترب سفید

آموزش طرز تهیه انواع غذا دسر شربت مربا ترشیجات بستنی کیک شیرینی و نوشیدنی لذیذ و خوشمزه | طرز تهیه ترشی هویج و ترب سفید



نحوه درست کردن ترشی هویج و ترب سفید,مواد لازم برای ترشی هویج و ترب سفید

ترشی هویج و ترب سفید ۴ تا ۶ هفته در یخچال قابل نگهداری است


مواد لازم برای ترشی هویج و ترب سفید : 

 

هویج پوست کنده ۵ عدد
ترب سفید بزرگ پوست کنده  ۲ عدد
 شکر  ۱ فنجان (۴ قاشق چایخوری هم اضافه بردارید)
 نمک ۲ قاشق چایخوری
سرکه سفید دو و نیم فنجان
* آب گرم ۲ فنجان
شیشه (برای نگهداری ترشی) چند عدد


* آب گرم (به اندازه ای گرم باشد که شکر داخل آن حل شود)


طرز تهیه ترشی هویج و ترب سفید :
هویج و ترب را خرد کنید. اول آنها را از وسط نصف کرده و بعد آنها را از درازا خرد کنید. (مثل تصویر)

ترب ها و هویج ها را در یک کاسه بزرگ ریخته و ۴ قاشق شکر و دو قاشق نمک را به آن اضافه کنید. با دستهای تمیزتان آنها را هم بزنید و اینکار را برای ۳ دقیقه ادامه دهید تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند. یکی از ترب ها را برداشته و خم کنید، اگر بدون شکستن خم شد یعنی آماده است.

طرز درست کردن ترشی هویج و ترب سفید,تهیه ترشی هویج و ترب سفید

ترب ها و هویج ها را در یک ظرف ریخته و نمک و شکر را اضافه کرده و با دست ها هم بزنید تا نرم شوند


حالا هویج و ترب را به یک صافی منتقل کرده و آن را با آب سرد شسته و خوب آبکشی کنید.

درست کردن انواع ترشی, نحوه انداختن ترشی هویج

هویج و ترب را به یک صافی با آب سرد شسته و آبکشی کنید و درون شیشه بریزید


در یک کاسه یک فنجان شکر، سرکه سفید و آب گرم را مخلوط کنید تا زمانی که شکر حل شود.

یک شیشه تمیز آماده کرده و مخلوط ترب و هویج را داخل آن بریزید. مایع ترشی را هم روی آن ریخته و درب شیشه را محکم بسته و آن را داخل یخچال بگذارید.

 

طرز تهیه ترشی هویج و ترب,نحوه درست کردن ترشی هویج

هویج و ترب را به یک صافی با آب سرد شسته و آبکشی کنید و درون شیشه بریزید


این ترشی باید قبل از مصرف حداقل یک شب در یخچال بماند، و طعم آن با گذر زمان بهتر می شود. این ترشی ۴ تا ۶ هفته در یخچال قابل نگهداری است.

این ترشی را می توان با غذاهایی مثل هات داگ، سالاد کلم و… یا به تنهایی سرو کرد.



 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.