ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
در نهایت برای سرو، روی سوپ نخود و مرغ را با جعفری یا گشنیز تزیین کنید
مواد لازم برای سوپ مرغ و نخود :
* ران مرغ بدون پوست و استخوان | ۶۰۰ گرم |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
زیره | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز خرد شده | ۱ عدد |
ساقه کرفس خرد شده | ۱ عدد |
سیر | ۴ حبه |
زنجبیل تازه رنده شده | ۱ قاشق چایخوری |
برگ بو | ۲ عدد |
عصاره مرغ | ۶ فنجان |
خلال پوست لیموترش | یک عدد |
عصاره لیموترش | ۲ قاشق غذاخوری |
برنج باسماتی | یک سوم فنجان |
نخود پخته | ۴۵۰ گرم |
جعفری یا گشنیز | برای تزیین |
* ران مرغ بدون پوست و استخوان (به تکه های ۲٫۵ سانتیمتری خرد شود)
طرز تهیه سوپ مرغ و نخود:
نمک، زردچوبه، زیره و فلفل سیاه را با هم داخل یک کاسه مخلوط کنید. تکه های مرغ را داخل این ادویه ها ریخته و خوب هم بزنید.
تکه های مرغ را با روغن زیتون کامل سرخ کنید
روغن زیتون را داخل یک قابلمه روی
حرارت متوسط گرم کنید. تکه های مرغ را اضافه کرده و برای ۵ تا ۷ دقیقه تفت
دهید تا همه ی مرغ ها به طور کامل سرخ شوند. بعد از این زمان مرغ ها را از
قابلمه بیرون آورده و کنار بگذارید.
پیاز و کرفس را داخل قابلمه تفت بدهید، سپس سیر و زنجبیل را هم اضافه کنید
پیاز و کرفس را داخل قابلمه بریزید.
برای ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید. بعد سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه
دیگر آنها را سرخ کنید.
تکه های مرغ را به قابلمه برگردانده و عصاره مرغ، برگ بو و خلال پوست لیمو را اضافه کنید
تکه های مرغ را به قابلمه برگردانده و
عصاره مرغ، برگ بو و خلال پوست لیمو را اضافه کنید. اجازه دهید این مخلوط
برای ۱۵ دقیقه آرام بجوشد.
برنج، نخود و عصاره لیمو را داخل قابلمه بریزید
برنج، نخود و عصاره لیمو را داخل قابلمه بریزید. اجازه دهید مخلوط جوش آمده و به مدت ۲۰ دقیقه آرام بجوشد تا در این زمان برنج بپزد.
برگ بو و پوست لیمو را از قابلمه بیرون آورده و دور بریزید
برگ بو و پوست لیمو را از قابلمه بیرون آورده و دور بریزید. نمک و فلفل را اضافه کرده و در نهایت برای سرو، روی سوپ را با جعفری یا گشنیز تزیین کنید.