ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
با نحوه پخت ریزوتو مرغ و قارچ آشنا شوید
مواد لازم برای ریزوتو مرغ و قارچ :
کره | ۵۰ گرم |
گوشت | ۸۵ گرم |
پیاز بزرگ خرد شده | ۱ عدد |
قارچ خرد شده | ۲۵۰ گرم |
برنج ریزوتو | ۳۰۰ گرم |
سرکه سفید | ۱۵۰ میلی گرم |
عصاره مرغ گرم | ۱۱۳ گرم |
مرغ پخته خرد شده | ۱۴۰ گرم |
پنیر رنده شده پارمیسان | ۵۰ گرم |
جعفری خرد شده | مقداری |
طرز تهیه ریزوتو مرغ و قارچ :
یک
قابلمه بزرگ برداشته و کره را داخل آن گرم کنید. گوشت های ریز شده را
اضافه کرده و برای ۵ دقیقه روی حرارت کم سرخ کنید. حالا پیاز را اضافه کرده
و ۱۰ دقیقه آن را تفت دهید تا نرم شود.
قارچ را اضافه کرده و ۵
دقیقه آن را تفت دهید. برنج را هم اضافه کرده و تا زمانی که شروع به نیمه
شفاف شدن کند به طبخ آن ادامه دهید (۲ دقیقه). حالا سرکه را اضافه کرده و
بگذارید در اثر حرارت حباب بزند.
یک چهارم عصاره را داخل قابلمه
ریخته و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه بجوشد. پخت را به این صورت ادامه دهید که
عصاره بیشتری اضافه کرده تا جذب شود، بهترین روش این است که این کار را در
سه مرحله انجام دهید تا زمانی که برنج بپزد و عصاره را به طور کامل جذب
کند. حالا بافت غذای ما باید خامه ای شکل باشد.
برنج پخته را هم زده
و از روی حرارت بردارید. پارمیسان و جعفری را اضافه کرده، درب ظرف را
گذاشته و اجازه دهید ۵ دقیقه به همان حالت بماند تا مایع بیشتری جذب برنج
شود. طعم آن را چشیده و در صورت تمایل پنیر پارمیسان بیشتری روی آن بریزید.