ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
علت نارنجی بودن شامی نارنجی، نارنجی بودن هویج و عدس قرمز ، پنیر چدار است
این شیوه سرخ کردن غذاها با کنجد ، مخصوص ژاپنی هاست.
عدس قرمز | 125 گرم |
پیاز | 1 عدد |
هویچ ریز رنده شده | 250 گرم |
پنیر چدار رنده شده | 100 گرم |
آرد سوخاری | 150 گرم |
* کنجد | 35 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
* کنجد ( ولی من خیلی بیشتر ریختم. تقریبا نصفی آرد نصفی کنجد )
طرز تهیه شامی نارنجی :
عدس
را با دو لیوان آب بگذارید بپزد تا نرم شود. هر از گاهی هم بزنید که ته
نگیرد. اگر آب آن کم شد به آن آب اضافه کنید. ولی در نهایت نباید آب داشته
باشد بگذارید سرد شود. حالا با پیاز رنده شده و هویج رنده شده و چدار رنده
شده و 40 گرم از آرد سوخاری و نمک و فلفل آن را میکس کنید.
مخلوط کاملا نرمی بدست می آید ولی آنقدر خمیری نیست که بتواند به تنهایی فرم خودش را حفظ کند.
کنجد و آرد سوخاری را مخلوط کنید و تخم مرغها را هم با 2 قاشق غذاخوری آب داخل یک کاسه بزنید تا یکنواخت شود.
با
یک قاشق غذاخوری، یک قاشق از مخلوط کف دستتان بریزید و گلوله اش کنید (
اگر دستتان را مرتب خیس کنید ، به دستتان نمی چسبد) و بعد داخل تخم مرغ
بغلطانید و بعد هم داخل کنجد. کمی با کف دست به آن فشار بدهید که پهن شود.
همه را داخل یک سینی که کاغذ روغنی کف آن گذاشتید بچینید و برای نیم ساعت
داخل فریزر بگذارید. می توانید در همین مرحله چند تا چند تا داخل زیپ لاک
بسته بندی کنید و فریز کنید برای هر موقع که عجله داشتید و وقت غذا پختن
ندارید. خیلی راحت از فریزر در بیاورید و مستقیما داخل روغن داغ سرخ کنید و
نوش جان کنید)
حالا با روغنی که حسابی داغ شده، روی حرارت متوسط سرخشان کنید. هر طرف 3 دقیقه. تا زمانی که طلایی شوند.
نارنجی
شدن این کلوچه های نارنجی به خاطر نارنجی بودن هویج، نارنجی بودن عدس
قرمز، نارنجی بودن پنیر چدار و بالاخره نارنجی بودن کنجد تست شده است.