ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
برای تهیه بشقاب مرغ و سبزیجات، مرغ و سبزیجات را به حدی که ترد و طلائی شوند سرخ کنید
مواد لازم برای بشقاب مرغ و سبزیجات :
عسل | یک چهارم فنجان |
سس سویا | یک چهارم فنجان |
سس سیر و چیلی | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد همه کاره | ۱ فنجان |
آرد ذرت | ۱ فنجان |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
۱۱/۴ فنجان | آب سرد |
روغن سبزیجات | ۲ فنجان |
فلفل دلمه قرمز (به نوارهای نازک خرد شود) | ۱ عدد |
کلم بروکلی خرد شده | ۱ عدد |
سینه مرغ بدون پوست و استخوان (خرد شده به نوارهای نازک) | ۳۴۰ گرم |
پیازچه (به صورت مورب خرد شود) | ۳ عدد |
طرز تهیه بشقاب مرغ و سبزیجات :
فر
را با حرارت ۲۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک بشقاب بزرگ برداشته و روی آن
دستمال کاغذی گذاشته و کنار بگذارید. لبه ی سینی فر را با فویل بپوشانید.
در یک کاسه ی کوچک، عسل، سس سویا، سس سیر و چیلی را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ را با هم زن یا چنگال خوب هم زده و بعد آرد، آرد ذرت، نمک و آب سرد را به آن اضافه کنید.
یک
ماهیتابه برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. فلفل دلمه و بروکلی
را داخل خمیری که در مرحله قبل آماده کردیم طبخ کنید. ۳ تا ۴ دقیقه صبر
کنید تا آنها ترد و طلایی رنگ شوند. حالا آنها را به بشقاب منتقل کرده و
بعد داخل فر بگذارید تا گرم بماند. حالا دوباره صبر کنید دمای ماهیتابه به
۳۷۵ درجه فارنهایت برگردد.
تکه های مرغ را در خمیر ریخته و ۴ تا ۵
دقیقه صبر کنید تا ترد و طلایی رنگ شوند (یک بار آنها را برگردانید). حالا
مرغ را هم به سبزیجات اضافه کرده و پیازچه را روی آن بریزید.
با سس آماده شده سرو کنید.