ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
کوکوی پیازچه غذای پیشنهادی کرمانشاهی، خیلی خوشمزه و پرطرفدار است
کوکو پیازچه همه مدلش خوشمزه است و طرفدار دارد. اگر از خانواده کوکوها فقط کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی را میشناسید، این کوکوی پیازچه میتواند تنوعی به منوی غذایی شما بدهد.
مواد لازم برای 2 نفر :
سیب زمینی آب پز | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد |
پیازچه | 200 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه کوکو پیازچه:
سیب زمینیهای آبپز را رنده کنید و آنها را در ظرفی مناسب بریزید.
حالا پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.
پیازچه ها را نگینی خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.
تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.
در
تابهای روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. از مایه کوکو
یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن یا قالب دلخواهتان سرخ کنید.
نکته :
اگر میخواهید کوکویتان خوشرنگ شود، میتوانید یک قاشق سوپخوری زعفران دم کرده هم به آن اضافه کنید.