ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
جوجه ترش، پیشنهاد ویژه برای آنهایی که می خواهند در پیک نیک کباب بزنند
مواد لازم جوجه ترش برای 2 نفر :
فیله مرغ یا سینه مرغ بدون استخوان | 400 گرم |
پیازخرد شده | 1 عدد |
زعفران دم کرده | 1 قاشق سوپخوری |
رب انار ملس | 2 قاشق سوپخوری |
آبلیمو تازه | 3 قاشق سوپخوری |
ماست | 2 قاشق سوپخوری |
کره | 50 گرم |
سیخ چوبی | 4 عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
گردو | به میزان لازم |
طرز تهیه جوجه ترش :
ابتدا
مرغ را به صورت تکههای 4-3 سانتی خرد کنید و آن را داخل یک کاسه مناسب
بریزید. پیاز خرد شده، آبلیمو و کمی نمک و فلفل هم داخل کاسه بریزید و تکه
های مرغ را آغشته به مواد کنید. ظرف را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار
دهید.
در یک کاسه ماست و زعفران را با هم مخلوط کنید. بعد از آنکه
تکههای مرغ خوب مزه دار شدند، مخلوط ماست و زعفران را داخل ظرف بریزید و
خوب هم بزنید تا مواد به خورد تکههای مرغ برود.
حالا تکه های مرغ
را به سیخ بکشید. در یک تابه مناسب مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت کم
قرار دهید. حالا سیخ ها را داخل تابه بچینید تا مرغ ها پخته و طلایی شوند.
در تابه را بگذارید و صبر کنید تا تکه های مرغ خوب مغز پخت شوند.
رب
انار و گردو را با هم مخلوط کنید، سپس آن را داخل تابه روی مرغ ها بریزید و
5 دقیقه صبر کنید تا مواد به خورد مرغ برود، سپس تابه را از روی حرارت
بردارید و کباب ها را سرو کنید.
فوت و فن
اگر می خواهید کباب شما ترش تر شود می توانید از رب انار ترش استفاده کنید.