اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه : در ماه مبارک رمضان با سفره افطاری سبز ما همراه باشید ؛ قسمت دوم


آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه : در ماه مبارک  رمضان با سفره افطاری سبز ما همراه باشید  ؛ قسمت دوم

برای اینکه در 30 روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید، ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل پیش‌غذا، غذای اصلی و دسر برای هر روز است. در هر روز هم دو نکته تغذیه‌ای را برایتان می نویسیم تا از تغذیه سالم، متنوع و خوشمزه در طول این ماه لذت ببرید.

Image result for ‫سفره افطار ماه رمضان‬‎


  
نکته تغذیه‌ای 1
مولوخیا با گوشت سرشار از آهن است و یک از منابع غنی برای مواد معدنی به شمار می رود. مولوخیا یک گونه سبزی است که در خاورمیانه، آفریقای خاوری، آسیای جنوبی و شمال آفریقا به عنوان یک مزه دهنده در آشپزی کاربرد دارد. مولوخیا بیشتر جوشیده می شود و مایع به دست آمده از آن کمی غلیظ است و بیشتر به عنوان خورش و سوپ خورده می شود.

نکته تغذیه‌ای 2

در ماه مبارک رمضان تا حد امکان وعده سحر را حذف نکنید. این وعده غذایی موجب قوت بدن شما می شود و از ضعف در طول روز جلوگیری می کند. با صرف سحری می توانید با توان بیشتر گرسنگی و تشنگی را تحمل کنید.

پیش غذا

فیلو فینگر با گوشت گوسفند
•    تعداد: 8 نفر

•    زمان تهیه: 15 دقیقه

•    زمان پخت: 35 دقیقه

•    خوراک: شرقی

مواد لازم
•    دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    یک عدد پیاز خرد شده

•    یک قاشق غذاخوری دانه کاج بوداده

•    400 گرم گوشت چرخ‌کرده

•    دو عد عصاره مرغ

•    ¼ پیمانه آب

•    ¼ پیمانه کشمش

•    نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

•    دو قاشق غذاخوری برگ گشنیز تازه و خرد شده

•    دو قاشق غذاخوری نعنا تازه خرد شده

•    یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

•    یک بسته خمیر فیلو


افطاری با برترین‌ها – روز چهارم

طرز تهیه
1.    روغن زیتون را در تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. دانه های کاج و پیاز را به مدت 5 دقیقه در آن تفت دهید تا طلایی شوند.

2.    گوشت چرخ‌کرده را بیفزایید و 5 تا 8 دقیقه دیگر تفت دهید. عصاره های مرغ را در دست پودر کنید و به مخلوط داخل تابه بیفزایید. آب را اضافه کنید. آنها را 3 دقیقه بپزید و سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

3.    کشمش، پنیر موزارلا، گشنیز، نعنا و فلفل سیاه را به مخلوط تابه اضافه کنید و هم بزنید.

4.    هر کدام از ورقه های فیلو را به سه نوار برش دهید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را داخل آن قرار دهید. انتهای رول ها را ببندید و به شکل انگشت فرم دهید. برای محکم دن انتهای ورقه، با آب کمی آن را خیس کنید.

5.    فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کنید. فیلو فینگرها را درون سینی فر بچینید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود.

6.    سپس آنها را با سالاد سرو کنید.


غذای اصلی

مولوخیا گوشت گوسفند

•    تعداد: 6 نفر

•    زمان تهیه: 40 دقیقه

•    زمان پخت: یک ساعت و 30 دقیقه

•    خوراک: لبنانی

مواد لازم
•    750 گرم گوشت بره نگینی خرد شده

•    8 پیمانه آب

•    دو عدد پیاز متوسط

•    دو عدد برگ بو

•    دو عدد چوب دارچین

برای سس:
•    دو عدد پیاز بزرگ

•    4 قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    12 حبه سیر رنده شده

•    1.5 پیمانه برگ گشنیز خرد شده

•    دو عدد عصاره مرغ

•    آب لیموترش

•    500 گرم مولوخیا

افطاری با برترین‌ها – روز چهارم

طرز تهیه
1.    گوشت ها را درون آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا آب بجوشد. پیاز، برگ بو و دارچین را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید گوشت ها به مدت یک ساعت پخته و نرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

2.    برای تهیه سس، دو عدد پیاز را با پوست به مدت 10 دقیقه درون فر با دمای 220 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کاملا برشته شود. سپس پوست آن را بگیرید و خرد کنید.

3.    روغن را در تابه روی گاز گرم کنید. سیر و گشنیز را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید.

4.    گوشت را به همراه آب آن، عصاره مرغ، آب لیموترش و پیاز خرد شده را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا نیم جوش شود.

5.    برگ های خشک مولوخیا را دو تا سه بار با آب بشویید و آبکش کنید. آنها را به آب در حال جوش بیفزایید و به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزید تا مولوخیا نرم شود.


دسر

تارت بیل‌-کیشتا
•    تعداد: 10 نفر

•    زمان تهیه: 13 دقیقه

•    خوراک: مشرقی

مواد لازم
برای خمیر:
•    دو پیمانه سمولینا

•    یک پیمانه سمولینا کامل

•    ¾ پیمانه کره هندی آب شده

•    نصف پیمانه شکر

•    یک قاشق چایخوری خمیرمایه

•    2 قاشق غذاخوری گلاب

برای مواد میانی:
•    دو پیمانه شیر

•    یک قوطی خامه

•    یک قاشق غذاخوری شکر

•    6 ورق نان تست

•    یک قاشق غذاخوری گلاب

افطاری با برترین‌ها – روز چهارم

طرز تهیه
1.    در یک کاسه، آرد و دانه های سمولینا را با یکدیگر مخلوط کنید. کره آب شده، شکر و خمیر مایه را به آنها بیفزایید و هم بزنید. همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و روی آنها را بپوشانید و در دمای اتاق به مدت 4 ساعت کنار بگذارید.

2.    شیر، خامه و شکر را در یک قابلمه با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. پس از اینکه مواد جوشیدند و روی آنها حباب ایجاد شد، حرارت را کم کنید و 3 دقیقه دیگر بپزید تا غلیظ و لطیف شود. گلاب را اضافه کنید و هم بزنید. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

3.    گلاب را به خمیر مامول اضافه کنید و هم بزنید. آن را با دست ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.

4.    خمیر را به چند بخش تقسیم کنید. ه کدام از آنها را کف قالب تارتلت قرار دهید. در فر با دمای 250 درجه سانتی گراد به مدت 12 تا 13 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.

5.    از مخلوط خامه روی خمیر بریزید. روی آنها برش های میوه، بادام بوداده و عسل بریزید و سرو کنید. 



نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.