ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
قیمه نجفی؛ غذای گوشتی و سنتی لذیذ
یک خوراک لذیذ که حتما علاقه مندان به غذاهای گوشتی از این غذای سنتی لذت خواهند برد.
مواد لازم برای قیمه نجفی :
گوشت گوسفندی بدون استخوان | 250 گرم |
نخود | 150 گرم |
پیاز متوسط | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 3 قاشق غذاخوری |
زعفران آب زده | 5 قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
دارچین | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه قیمه نجفی :
گوشت را به همراه پیاز نمک و فلفل وکمی زردچوبه کاملاً پخته تا کم آب شود. برای بهتر له شدن گوشت می توانید از زودپز استفاده نمایید.
نخود را حداقل 12 ساعت خیسانده و کاملاً پخته و به گوشت کم آب شده اضافه کرده تا کامل جا افتاده شود.
رب
را در کره تفت داده سپس به مواد گوشتی اضافه نمک و فلفل را اندازه کرده به
همراه دارچین وزعفران دم کرده اضافه و با گوشت کوب کوبیده (مانند گوشت
کوبیده).
این خورش را می توان با برنج سفید سرو کرد.
نکاتی برای تهیه قیمه نجفی :
این غذا پس از پخت کامل باید له له و یک دست شود.
می توانید با گرد لیمو کمی چاشنی آن را اضافه نمایید.