آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه سیب زمینی با سس ایتالیایی
سیب زمینی داغ به شکل عجیبی سریعا طعم زیتون , گوجه فرنگی و روغن زیتون را به خود می گیرد . طعم سالاد سیب زمینی با سس ایتالیایی در هر دو حالت , چه سرد و چه گرم فوق العاده است .
مدت زمــان طـــــــبخ : 30 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای سیب زمینی با سس ایتالیایی
کالری برای یک نفر : 59 کالری
چربی برای یک نفر : 2.50 گرم
پروتئین برای یک نفر : 1.00 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 9.00 گرم
مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی با سس ایتالیایی :
1. سیب زمینی تازه : 750 گرم
2. پیاز شالوت : 1 عدد
3. گوجه فرنگی : 2 عدد
4. ریحان تازه , خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
5. نمک : به میزان لازم
مواد لازم جهت تهیه سس سالاد ایتالیایی :
1. گوجه فرنگی , پوست کنده و خرد شده : 1 عدد
2. زیتون سیاه , بدون هسته و ریز خرد شده : 4 عدد
3. روغن زیتون : 4 قاشق غذاخوری
4. سرکه : 1 قاشق غذاخوری
5. سیر له شده : 1 حبه
6. نمک : به میزان لازم
7. فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه سیب زمینی با سس ایتالیایی :
سایت آشپزی آوای سلامتی
1. سیب زمینی ها را به مدت 15 دقیقه در یک قابلمه آب و کمی نمک بجوشانید تا نرم و ترد شوند .
2. آن ها را خوب آبکش نموده , درشت خرد نمایید و در یک کاسه بریزید .
3. پیاز شالوت را خرد نمایید . گوجه فرنگی ها را عمودی برش بزنید و هر دو را با هم به سیب زمینی ها بیافزایید .
4. جهت تهیه سس سالاد , همه مواد را در یک شیشه دربدار بریزید و خوب تکان دهید .
5. سس را روی مخلوط سیب زمینی بریزید و مواد را تکان دهید تا خوب ترکیب شوند .
6. سالاد را داخل ظرف پذیرایی بکشید و روی آن را با چند برگ ریحان تزیین نمایید .
سیب زمینی داغ به شکل عجیبی سریعا طعم زیتون , گوجه فرنگی و روغن زیتون را به خود می گیرد . طعم سالاد سیب زمینی با سس ایتالیایی در هر دو حالت , چه سرد و چه گرم فوق العاده است .