آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه سیب زمینی ریز کاراملی

طرز تهیه سیب زمینی ریز کاراملی
سیب زمینی ریز کاراملی کنار یک وعده غذای اصلی سرو می شود چرا که شیرین , آبدار و بسیار خوشمزه است .
مدت زمــان طـــــــبخ : 25 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای سیب زمینی ریز کاراملی
کالری برای یک نفر : 72 کالری
چربی برای یک نفر : 3.20 گرم
پروتئین برای یک نفر : 0.70 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 10.70 گرم
دسته بندی : پیش غذا, غذاهای گیاهی, مناسب برای مجالس, تولد, خودمونی
مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی ریز کاراملی :
1. سیب زمینی تازه , با پوست و خوب شسته شده : 675 گرم
2. شکر قهوه ای : 4 قاشق غذاخوری
3. کره : 60 گرم
4. آب پرتقال : 1 قاشق غذاخوری
5. گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
6. نمک : به میزان لازم
7. فلفل : به میزان لازم
8. پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه سیب زمینی ریز کاراملی :
1. سیب زمینی ها را 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .
2. شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی , روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید .
3. آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن کره , مواد را مرتب هم بزنید .
4. سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید . آن ها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود .
5. جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید .
6. سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آ« را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه سیب زمینی ریز کاراملی :
شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده نمایید و در آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو جهت تزیین استفاده نمایید .