ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه نان پنیر و سیب زمینی
طرز تهیه نان پنیر و سیب زمینی
نان پنیر و سیب زمینی وقتی که تازه پخته شده باشد عطری اعجاب انگیز دارد و به عنوان یک لقمه خوشمزه پس از شام , ایده آل است . پوره سیب زمینی آن را مرطوب نگاه می دارد .
مدت زمــان طـــــــبخ : 80 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای نان پنیر و سیب زمینی
کالری برای یک نفر : 94 کالری
چربی برای یک نفر : 3.50 گرم
پروتئین برای یک نفر : 3.50 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 13.00 گرم
دسته بندی : پیش غذا, مناسب برای مجالس, تولد, خودمونی
مواد لازم جهت تهیه نان پنیر و سیب زمینی :
1. کره جهت چرب نمودن : مقداری
2. آرد سفید : 225 گرم
3. نمک : 1 قاشق چای خوری
4. بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
5. پنیر قرمز لیستر , رنده شده : 125 گرم
6. سیب زمینی , پخته , پوره شده و خنک شده : 175 گرم
7. آب : 200 میلی لیتر
8. روغن : 1 قاشق غذاخوری
9. پودر خردل : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه نان پنیر و سیب زمینی :
1. کف یک سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید .
2. آرد , نمک , پودر خردل و بکینگ پودر را با هم داخل یک کاسه بزرگ الک نمایید .
3. 2 قاشق غذاخوری از پنیر رنده شده را نگه دارید و بقیه آن را همراه سیب زمینی پخته و له شده , به مواد داخل کاسه اضافه نمایید و هم بزنید .
4. آب و روغن را روی مواد بریزید و همه مواد را با هم مخلوط نموده تا یک خمیر نرم درست شود .
5. خمیر را بر روی سطحی آرد پاشیده شده , پهن نمایید و سریعا آن را به شکل یک دایره به قطر 20 سانتیمتر در بیاورید .
6. خمیر گرد شده را روی سینی قرار دهید و آن را با یک چاقو به چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید و باقی پنیر که نگه داشته بودید , بر روی آن بپاشید .
7. خمیر را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت و یا عدد 7 فرهای گازی به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید تا کاملا طلایی و برشته شود . مغز پخت گردد .
8. نان را بر روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا خنک شود. وقتی آماده سرو شد , آن را به چهار قسمت خرد نمایید . هر چه تاز سرو شود بهتر است .
نان پنیر و سیب زمینی وقتی که تازه پخته شده باشد عطری اعجاب انگیز دارد و به عنوان یک لقمه خوشمزه پس از شام , ایده آل است . پوره سیب زمینی آن را مرطوب نگاه می دارد .