اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه برونی با تکه شکلات


آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه  برونی با تکه شکلات

برونی با تکه های شکلات

طرز تهیه برونی با تکه های شکلات

برای این نوع برونی با تکه های شکلات از شکلات های درجه یک استفاده نمایید تا به جای مزه ای شیرین , طعمی خالص به شیرینی بدهید .
  

مدت زمــان طـــــــبخ : 45 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای برونی با تکه های شکلات

کالری برای یک نفر : 34 کالری
چربی برای یک نفر : 2.20 گرم
پروتئین برای یک نفر : 0.50 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 3.10 گرم
دسته بندی : انواع دسر, انواع شیرینی,کیک,بیسکوییت
مواد لازم جهت تهیه برونی با تکه های شکلات :
1. کره نرم شده : 250 گرم
2. شکلات خالص , خرد شده : 150 گرم
3. آرد بکینگ پودردار : 225 گرم
4. شکر دانه ریز : 125 گرم
5. تخم مرغ , زده شده : 4 عدد
6. مغز پسته , خرد شده : 75 گرم
7. شکلات سفید , خرد شده : 100 گرم
8. پودر قند جهت پاشیدن روی کیک : مقداری
طرز تهیه برونی با تکه های شکلات :


1. یک قالب کیک مربعی به اندازه 23 سانتیمتر را کمی چرب نموده و کاغذ روغنی بیاندازید .

2. شکلات و کره را در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت روی قابلمه ای محتوی آب جوش قرار دهید تا آب شوند . پس از ذوب شدن , کاسه را کنار بگذارید تا مواد کمی خنک شوند .

3. در یک کاسه بزرگ آرد الک نمایید و شکر را به آن افزوده و هم بزنید .

4. تخم مرغ های شده شده را درون شکلات آب شده , بریزید سپس آن را به کاسه حاوی مخلوط آرد و شکر اضافه نمایید و خوب هم بزنید . مغز پسته و شکلات سفید را هم افزوده و هم بزنید . سپس مخلوط را درون قالب آماده شده ریخته و با کاردک مایه را یکنواخت داخل قالب پخش نمایید و به گوشه ها برسانید .

5. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 30 تا 35 دقیقه دقیقه بپزید . بگذارید کیک درون قالب 20 دقیقه بماند تا خنک شود . سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی برگردانید . روی آن پودر قند بپاشید و وقتی خنک شد آن را به 12 شیرینی برونی شکلاتی تقسیم نمایید .


توصیه سرآشپز جهت تهیه برونی با تکه های شکلات :

وسط شیرینی های برونی وقتی از فر بیرون می آیند هنوز به طور کامل سفت نیست ولی وقتی خنک شدند , خودشان را می گیرند و سفت می شوند .






نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.