ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه دسر خمیری گیلاس
دسر خمیری گیلاس نوعی دسر داغ است که بسیار سریع و آسان تهیه می شود و در صورت تمایل , می توانید روی خمیر از میوه های دیگری مثل زردآلو و آلو به جای گیلاس استفاده نمایید .
مدت زمــان طـــــــبخ : 50 دقیقه
مناسب برای تعداد : 6 نفر
جدول ارزش غـذایی برای دسر خمیری گیلاس
کالری برای یک نفر : 43 کالری
چربی برای یک نفر : 1.00 گرم
پروتئین برای یک نفر : 1.60 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 6.60 گرم
دسته بندی : انواع دسر, انواع شیرینی,کیک,بیسکوییت, مناسب برای مجالس, تولد
مواد لازم جهت تهیه دسر خمیری گیلاس :
1. آرد ساده : 125 گرم
2. تخم مرغ , کمی زده شده : 4 عدد
3. شکر دانه ریز : 2 قاشق غذاخوری
4. نمک : مقدار کمی
5. شیر : 600 میلی لیتر
6. کره جهت چرب نمودن ظرف : مقداری
7. گیلاس تازه یا کمپوت گیلاس بدون هسته : 500 گرم
8. شکر جهت تزیین : 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر خمیری گیلاس :
1. آرد را داخل کاسه ای الک نمایید . وسط آرد را گود نمایید . شکر , نمک و تخم مرغ را داخل گودی میان آرد بریزید . آرد را کم کم از کناره ها با بقیه مواد مخلوط نمایید و هم بزنید .
2. شیر را به مواد اضافه نمایید و خمیر را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود .
3. داخل ظرف نسوز مخصوص فر با گنجایش 1/75 لیتر را با کره چرب نمایید و حدود نصف خمیر را داخل آن بریزید .
4. گیلاس ها را روی خمیر قرار دهید و باقیمانده خمیر را روی گیلاس ها بریزید تا کاملا آن ها را بپوشاند .
5. ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 40 دقیقه بگذارید تا پف نماید و طلایی شود .
6. ظرف را از فر بیرون آورده و قبل از سرو دسر , روی آن شکر بپاشید . این دسر را گرم سرو نمایید .
دسر خمیری گیلاس نوعی دسر داغ است که بسیار سریع و آسان تهیه می شود و در صورت تمایل , می توانید روی خمیر از میوه های دیگری مثل زردآلو و آلو به جای گیلاس استفاده نمایید .