ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه سیب زمینی با سس پستو
طرز تهیه سیب زمینی با سس پستو
سس پستو عموما به عنوان سس پاستا استفاده می شود , ولی برای سرو با سیب زمینی بسیار مناسب است و طعم دلپذیری به آن می دهد .
مدت زمــان طـــــــبخ : 30 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای سیب زمینی با سس پستو
کالری برای یک نفر : 132 کالری
چربی برای یک نفر : 3.20 گرم
پروتئین برای یک نفر : 9.00 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 4.00 گرم
دسته بندی : پیش غذا, غذاهای گیاهی, مناسب برای مجالس, خودمونی
مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی با سس پستو :
1. سیب زمینی تازه و کوچک : 900 گرم
2. ریحان بازل تازه : 75 گرم
3. دانه کاج : 2 قاشق غذاخوری
4. سیر , له شده : 3 حبه
5. روغن زیتون : 100 میلی لیتر
6. پنیر پارمزان و پنیر پکورینو , تازه رنده شده : 75 گرم
7. نمک : به میزان لازم
8. فلفل : به میزان لازم
9. برگ ریحان بازل جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه سیب زمینی با سس پستو :
1. سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت 15 دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را آبکش نمایید و داخل ظرف پذیرایی بریزید و تا زمان مصرف , آن را گرم نگه دارید .
2. در همین فاصله , ریحان , دانه کاج , سیر و کمی نمک و فلفل را داخل غذاساز بریزید و به مدت 30 ثانیه آن ها را خوب با هم ترکیب نمایید و به تدریج روغن را به آن ها بیافزایید تا مایه نرم و صافی به دست آید .
3. مایه را داخل کاسه ای بریزید و هر دو نوع پنیر رنده شده را به آن اضافه نمایید .
4. سس پستو آماده شده را روی سیب زمینی ها بریزید تا به خوبی آغشته شوند . غذا را با برگ ریحان بازل تازه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
سس پستو عموما به عنوان سس پاستا استفاده می شود , ولی برای سرو با سیب زمینی بسیار مناسب است و طعم دلپذیری به آن می دهد .