آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ): طرز تهیه سیب زمینی شیرین شکری
طرز تهیه سیب زمینی شیرین شکری
سیب زمینی شیرین شکری طعم بسیار شیرینی دارد که یکی از از دستور های آشپزی منتطقه کارائیب است و از ترکیب شکر , لیمو ترش و سیب زمینی شیرین تهیه می شود .
مدت زمــان طـــــــبخ : 40 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای سیب زمینی شیرین شکری
کالری برای یک نفر : 87 کالری
چربی برای یک نفر : 302.00 گرم
پروتئین برای یک نفر : 0.70 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 16.40 گرم
دسته بندی : غذای اصلی, انواع خوراک, غذاهای گیاهی, خودمونی
مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی شیرین شکری :
1. سیب زمینی شرین ورقه شده : 675 گرم
2. کره : 40 گرم
3. آب لیمو ترش : 1 قاشق غذاخوری
4. لیمو ترش : پوست لیمو ترش
5. شکر قهوه ای نرم : 75 گرم
6. برش های لیمو ترش جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه سیب زمینی شیرین شکری :
1. سیب زمینی های شیرین را در یک قابلمه آب جوش حدود 5 دقیقه بپزید . وقتی با فرو بردن نوک چنگال داخل سیب زمینی ها از پخته شدن آن ها مطمئن شدید , با یک کفگیر آن ها را از قابلمه خارج نمایید و خوب آّبکش نمایید .
2. کره را در یک ماهیتابه بزرگ آب نمایید . آب لیمو و شکر قهوه ای را به آن اضافه نمایید و خوب حرارت دهید و هم بزنید تا شکر به آرامی آب شود .
3. سیب زمینی ها را به مخلوط بیافزایید و به مدت 10 دقیقه مواد را روی حرارت کم تفت دهید تا سیب زمینی ها مغز پخت شوند .
4. پوست لیمو را داخل ماهیتابه بریزید و با بقیه مواد خوب ترکیب نمایید .
5. سیب زمینی های شیرین شده را داخل ظرف مخصوص پذیرایی بریزید و با برش های لیمو , تزیین نموده و سرو نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه سیب زمینی شیرین شکری :
سیب زمینی شیرین انواع مختلفی دارد , پوست آن صورتی یا سفیذ و گوشت آن زرد یا نارنجی است . از هر نوع که مایل باشید در این غذا استفاده نمایید .