اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ): طرز تهیه اسکن پنیر و خردل


 آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ): طرز تهیه اسکن پنیر و خردل

اسکن پنیر و خردل

طرز تهیه اسکن پنیر و خردل



خردل , مزه ی پنیر کهنه را شدت بیشتری می بخشد و این اسکن پنیر و خردل را به سرحد خوشمزگی می رساند . 

 


مدت زمــان طـــــــبخ : 30 دقیقه
مناسب برای تعداد : 8 نفر
جدول ارزش غـذایی برای اسکن پنیر و خردل

کالری برای یک نفر : 27 کالری
چربی برای یک نفر : 1.50 گرم
پروتئین برای یک نفر : 0.80 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 2.70 گرم
دسته بندی : انواع دسر, انواع شیرینی,کیک,بیسکوییت
مواد لازم جهت تهیه اسکن پنیر و خردل :
1. کره : 5 قاشق غذاخوری
2. آرد بکینگ پودردار : 225 گرم
3. بکینگ پودردار : 225 گرم
4. نمک : به میزان لازم
5. پنیر کهنه , رنده شده : 125 گرم
6. پودر خردل : 1 قاشق چای خوری
7. شیر : 150 میلی لیتر
8. فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه اسکن پنیر و خردل :


1. کف یک سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید .

2. آرد , بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه الک نمایید . کره را با نوک انگشت با آرد را ورز دهید تا شکل خرده های نان بگیرد .

3. با پنیر رنده شده , پودر خردل و مقدار کافی شیر را از مخلوط حاضر یک خمیر نرم درست نمایید .

4. بر روی سطحی آرد پاشیده شده خمیر را کمی ورز دهید سپس آن را با کف دست صاف نمایید و به صورت دایره ای به قطر 2/5 سانتیمتر درآورید .

5. با یک چاقو خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم نمایید . بر روی هر کدام با قلم موی مخصوص آشپزخانه شیر بمالید و کمی فلفل بپاشید .

6. برش های خمیر را روی سینی بگذارید و آن ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت و یا درجه 7 فرهای گازی به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا طلایی و برشته شود .

7. نان ها را به سینی مشبک فلزی منتقل نمایید تا خنک شوند . وقتی که هنوز گرم هستند , آن ها را سرو نمایید .


توصیه سرآشپز جهت تهیه اسکن پنیر و خردل :

نان اسکن باید در همان روزی که پخته می شود , خورده شود زیرا به سرعت خشک می شود . هنگام سرو نمودن آن ها را از وسط باز نموده و داخل آن ها را کره بمالید .


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.