آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ): طرز تهیه شکلات زابایون
طرز تهیه شکلات زابایون
از آن جا که در طرز تهیه شکلات زابایون مقدار کمی شکلات استفاده شده است , برای این که دسر , طعم خوبی پیدا نماید , از شکلاتی که درصد کاکائوی آن حداقل 70 درصد باشد , استفاده نمایید .
مدت زمــان طـــــــبخ : 15 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای شکلات زابایون
کالری برای یک نفر : 56 کالری
چربی برای یک نفر : 2.50 گرم
پروتئین برای یک نفر : 1.00 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 5.70 گرم
دسته بندی : انواع دسر
مواد لازم جهت تهیه شکلات زابایون :
1. زرده تخم مرغ : 4 عدد
2. شکر دانه ریز : 4 قاشق غذاخوری
3. شکلات خالص : 50 گرم
4. آب انگور : 125 میلی لیتر
5. پودر کاکائو جهت سرو : مقداری
طرز تهیه شکلات زابایون :
1. داخل کاسه بزرگی با استفاده از همزن برقی , زرده تخم مرغ ها را با شکر بزنید تا کاملا کرم رنگ شوند .
2. شکلات را ریز رنده نمایید و به مخلوط تخم مرغ اضافه نمایید .
3. آب انگور را به مخلوط شکلات بیافزایید و خوب هم بزنید .
4. کاسه حاوی مخلوط شکلات را روی قابلمه ای پر از آب که به آرامی می جوشد قرار دهید . همزن را روی سرعت کم تنطیم نمایید و در حالی که مخلوط روی حرارت ملایم قرار دارد , آن را مرتب بزنید تا مخلوط سفت و غلیظ شود . مواظب باشید که مخلوط زیاد نپزد یا نبرد
.5. مخلوط داغ را داخل ظروف شیشه ای یا فنجان ها ی قهوه خوری بریزید و روی آن مقداری پودر کاکائو بپاشید . کرم را داغ , سرو نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه شکلات زابایون :
دسر شکلات زابایون را کمی پیش از سرو , آماده نمایید , زیرا اگر بماند به تدریج تغییر شکل می دهد و می برد . اگر هنگام پخت , مخلوط سفت شد , بلافاصله آن را از روی حرارت برداشته و داخل کاسه ی آب سرد قرار دهید تا خنک شود . سپس با شدت شروع به هم زدن دسر نمایید تا دوباره به حالت اول برگردد .