اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه : به یاد قدیمی ها؛ یتیمچه بادمجان


آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه : به یاد قدیمی ها؛ یتیمچه بادمجان

بادمجانها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد میکنیم. پیاز را نیز خلال کرده و در کمی روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. بادمجانها را نمک زده و به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا تلخاب آن گرفته شود، سپس تلخاب بادمجانها را با فشار دست میگیریم.
 سایت دلگرم:

مواد لازم:

• چهار عدد بادنجان متوسط
• یک عدد پیــاز متوسط
• پنج عدد گوجه‌فــرنگی متوسط
• روغن مایع، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

خوراک یتیمچه بادمجان

طرز تهیه یتیمچه ی بادمجان:

  
1. بادمجانها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد میکنیم. پیاز را نیز خلال کرده و در کمی روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. بادمجانها را نمک زده و به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا تلخاب آن گرفته شود، سپس تلخاب بادمجانها را با فشار دست میگیریم. بادمجانها را در تابه ای دیگر با کمی روغن تفت میدهیم تا آب آن کامل بخار شود.

2. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته، نگینی خرد نموده و در تابه ای جداگانه تفت میدهیم تا آب آن تبخیر شود و کمی روغن به آن اضافه میکنیم.

3. بادمجان، گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را با هم مخلوط نموده و به آن نمک، فلفل و زردچوبه افزوده و به مدت 15 دقیقه میگذاریم تا مواد با هم تفت خورده و بپزند.

این خوراک غذای لذیذی برای گیاهخواران است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.