ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
طرز تهیه میگو پلو و سبزیجات یک ناهار دریایی خوشمزه
در این دستور، طرز تهیه یک ناهار دریایی و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. آن را تهیه کنید و از خواص آن بهره مند شوید.
مواد لازم برای میگو پلو و سبزیجات :
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز قرمز خرد شده | یک فنجان |
سیر خرد شده | 5 حبه خرد شده |
فلفل دلمه سبز رنگ دانه گرفته شده | یک عدد |
پاپریکای دودی | یک قاشق غذا خوری |
گوجه فرنگی خرد شده | 2 عدد |
برنج | 4 فنجان |
جعفری خرد شده | سه چهارم فنجان |
پوست لیموی رنده شده | برای زمان سرو |
نخود فرنگی پخته | یک فنجان |
سس گوجه فرنگی | 2 قاشق غذا خوری |
میگوی تمیز شده | 500 گرم |
برنج قهوه ایی | 2 فنجان |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
آبلیموی تازه | 3 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه میگو پلو با سبزیجات:
یک ماهی تابه بزرگ بردارید و روغن زیتون را در ماهی تابه روی حرارت گرم کنید.
سیر و پیاز را 2 تا 3 دقیقه در ماهی تابه سرخ کنید تا اینکه نرم شود.
پاپریکا و فلفل دلمه خرد شده را به مواد اضافه کرده و 3 دقیقه تفت دهید.
دو سوم از جعفری خرد شده و سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید.
میگوی تمیز شده را با گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید و 15 تا 20 دقیقه درب ظرف را بگذارید و منتظر شوید تا میگو ها بپزند.
در
مرحله آخر و دقایق پایانی پخت میگو ، پوست رنده شده لیمو ، آب لیموی تازه و
کمی از جعفری باقی مانده را اضافه کنید و پس از 3 دقیقه از روی اجاق
بردارید.
این غذا را با برنج قهوه ایی پخته شده میل کنید. نوش جان.